ulei de krill prospect

Ulei De Krill: Prospect, Beneficii, Contraindicatii + Ce Pret Are?

Daca ai fost curios si ai cautat pe internet pareri despre uleiul de krill, probabil ai aflat ca este un supliment care se bucura din ce in ce mai multa popularitate ca o alternativa la uleiul de peste.

Ce este krillul?

Krillul este un crustaceu care se regaseste in apele Antarctice ale Oceanului de Sud si este consumat de balene, pinguini si alte specii marine.

Uleiul extras din krill este un supliment alimentar bogat in grasimi de tip Omega 3.

De aceea este superior si unora dintre cele mai bune uleiuri de peste pe care le poti gasi pe piata.

Despre ce beneficii poseda uleiul de krill, poti citi mai jos.

Beneficii ale uleiului de krill:

Este o sursa nemaipomenita de grasimi sanatoase

Atat uleiul de krill, cat si uleiul de peste traditional contin grasimi de tip Omega 3.

Cu toate acestea, exista unele dovezi potrivit carora grasimile din uleiul de krill ar putea fi mai usor de utilizat de organismul uman decat cele din uleiul de peste.

De ce? Este simplu: uleiul de krill contine fosfolipide care ajuta grasimile Omega 3 sa fie absorbite mai usor in sange.

Ajuta in lupta impotriva inflamatiei

Acizii grasi Omega 3 care pot fi intalniti in uleiul de krill au un rol antiinflamator foarte important in corpul nostru.

De fapt, uleiul de krill ar putea fi chiar mai eficient in combaterea inflamatiei decat alte surse marine de Omega 3 deoarece, dupa cum ti-am precizat mai sus, poate fi integrat mai usor in organism.

De asemenea, uleiul de krill are in compozitia sa un pigment roz-portocaliu denumit astaxantin. Acesta poseda proprietati antiinflamatorii si antioxidante.

Poate reduce artrita si durerile articulare

Din moment ce uleiul de krill are proprietati antiinflamatorii, acesta este un excelent supliment alimentar pentru oase si articulatii.

Mai multe studii au demonstrat ca, pe langa ca reduce inflamatiile, uleiul de krill reduce rigiditatea, incapacitatea functionala si durerea pacientilor care sufera de reumatism si osteoartrita.

Continutul ridicat de Omega 3 din uleiul de krill poate juca un rol crucial in protejarea articulatiilor tale pentru tot restul vietii.

Prin urmare, pentru ca articulatiile tale sa functioneze la capacitate maxima, este esential sa mentii un nivel optim de Omega 3.

Este benefic pentru sanatatea inimii tale

Uleiul de krill poseda efecte dovedite din punct de vedere stiintific pentru santatea inimii, cum ar fi reducerea valorilor de trigliceride – care sunt un factor de risc pentru bolile cardiace.

Colina si grasimile Omega 3 din uleiul de krill lucreaza impreuna pentru a-ti mentine inima sanatoasa prin reducerea colesterolului si trigliceridelor.

Iti mentine ochii sanatosi

Uleiul de krill, prin continutul ridicat de Omega 3, este un ajutor important in mentinerea sanatatii ochilor tai.

Daca nu stiai, cea mai mare concentratie de DHA din organismul uman se regaseste la nivelul ochilor.

Omega 3 DHA iti ajuta ochii sa vada si sa se adapteze la diferite conditii de lumina.

Poate fi incorporat cu usurinta in rutina ta

Consumul de suplimente cu ulei de krill este o modalitate garantata de a-ti creste nivelul de Omega 3 din organism.

Uleiul de krill este frecvent comercializat si poate fi gasit fie in farmacii, fie online.

Pe termen lung, este o alegere mai buna decat uleiul de peste deoarece krillul  se gaseste in abundenta in ocean si se reproduce extreme de rapid.

Mai mult, spre deosebire de uleiul de peste, contine si astaxantin.

Contribuie la functionarea sanatoasa a ficatului tau

Ti-am precizat mai sus ca uleiul de krill contine aciduri grase de tip omega 3, dar si colina – un nutrient esential pentru functionarea corecta a ficatului tau si sustinerea proceselor metabolice.

Ficatul este un organ important in reglementarea nutrientilor din sangele nostru.

Asa ca, pentru o stare de sanatate buna, este vitala protejarea ficatului de leziuni.

Efecte adverse si contraindicatii ale uleiului de krill      

Uleiul de krill este sigur pentru majoritatea adultilor atunci cand este utilizat pentru o perioada scurta de timp (pana la trei luni).

Cele mai comune efecte adverse ale uleiului de krill sunt legate de stomac (disconfort, scaderea apetitului, balonare, gaze, diaree si senzatie de greata).

In cazuri foarte rare, uleiul de krill poate duce la cresterea tensiunii arteriale.

In ceea ce priveste contraindicatiile, ar trebui sa retii urmatoarele aspecte:

  • Este recomandata evitarea uleiului de krill in cazul femeilor insarcinate sau a celor care alapteaza
  • Asigura-te ca nu esti alergic la frcutele de mare. Unele persone care sufera de acest tip de alergie pot fi alergice si la uleiul de krill
  • Daca ai programata o interventie chirurgicala, inceteaza utilizarea uleiului de krill cu cel putin doua saptamani inainte de a intra in operatie.
krill oil

Krill Oil prospect

Uleiul de krill este un supliment alimentar. Ca atare, trebuie sa respecti modul de administrare si dozajul (2 capsule de 3 ori pe zi).

Daca esti curios de compozitie, capsulele contin Ulei de Krill (Euphausia superba) (14% EPA + 8% DHA) – 500 mg.

Ce pret are uleiul de krill?

Krill Oil Forte produs de Organika face parte din categoria celor mai recomandati acizi grasi esentiali pentru organism. Descopera acum ce , ulei de krill, se regaseste pe rafturile noastre la pretul de 224 de lei. Vine intr-un flacon cu 90 de capsule, iar fiecare dintre acestea reprezinta o sursa esentiala de Omega 3.

Comanda acum Ulei de Krill de la Produse Provita si convinge-te de nenumaratele beneficii pe care le poate avea asupra sanatatii tale!

APELATI-NE PT. COMANDA RAPIDA