Acerola Vitamin C – 60 capsule
Acerola (Malpighia glabra L.) este una dintre cele mai bogate surse naturale de vitamina C. Fructul matur conține de 50–100 de ori mai
multă vitamina C decât portocala sau lămâia. Vitamina C este cunoscută pentru capacitatea sa antioxidantă.
Acest fruct oferă fitonutrienți suplimentari, cum ar fi: carotenoizii fenolici, antociani și flavonoizi, cu proprietăți bio-funcționale interesante, cum ar fi efect de albire a pielii și anti-îmbătrânire.
De asemenea, fructul este bogat (32%) în acid malic, care asociat cu magneziul a arătat rezultate promițătoare în reducerea simptomelor fibromialgiei. Există dovezi că acidul malic din Acerolă poate crește nivelul de energie și poate îmbunătăți absorbția fierului.
Produsul oferă suplimentar un adaos de Ester C (esterul vitaminei C) care este solubil în grăsimi și ușor de absorbit având beneficii antioxidante.
Prospect Acerola Vitamin C
COMPOZIȚIE
INGREDIENTE/capsulă vegetală:
Extract hidroetanolic din fructe de Acerolă (Malpighia glabra), standardizat la min. 25% vitamina C (125 mg/156%VNR*) | 500 mg |
Capsulă vegetală: hidroxipropilmetilceluloză | |
Antioxidant: palmitat de ascorbil |
ADIMINSTRARE
Doza recomandată (adulți ): câte 2 capsule de 2 ori pe zi.
Atenționări și precauții:
Consultați specialistul de sănătate înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic fără recomandarea specialistului.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Bibliografie
Anand Prakash et al., Acerola, an untapped functional superfruit: a review on latest
frontiers, J Food Sci Technol. 2018 Sep; 55(9): 3373–3384
Acest produs este un supliment alimentar si nu are ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea vreunei boli.